Vår integritetspolicy

Applied Systems är mån om att du ska känna dig trygg med våra produkter. Vi följer GDPR, den nya dataskyddslagen. Det betyder att vi respekterar din integritet och din rätt att ha kontroll över dina personuppgifter. Vi är öppna med vilken data vi samlar in och varför samtidigt som vi skyddar din data på bästa möjliga sätt. Vi lagrar inte mer information än det som finns i produkten och den hämtar i sin tur information internt från Applied Systems server där säkerhetskopiering sker kontinuerligt. Åtkomst till din lagrade information är begränsad då vi inte delar uppgifter till tredje part.

Vår hantering av personuppgifter rör främst olika kontakt- och inloggningsuppgifter för att kunna fullfölja våra avtal gentemot kunden och ge god service.

Policyn gäller i första hand de uppgifter vi får in direkt av dig via telefon, post eller e-post och är i huvudsak:

Namn och personnummer eller annat identifikationsnummer.

Kontaktinformation, till exempel adress, telefonnummer och e-post.

Företagstillhörighet.

IP-adress för information om din användning av webbplats.

Vår policy gäller även om du är i kontakt med oss som kund eller bara är intresserad av vår verksamhet. Detta gäller även våra anställda.

Kundservice och support

För att kunna ge dig som kund hos oss en personlig och snabb service behöver vi registrera och administrera dina personuppgifter i ärende- och tidshanteringssystem. Vi kan även använda informationen för kontraktering, tidrapportering och fakturering för aktuella uppdrag.

Leverans av produkt/tjänst

När du beställer en tjänst eller köper en produkt behöver vi rätt information om dig. Detta görs för identifiering och för att kunna leverera och fakturera tjänsten/produkten du har beställt på ett säkert sätt.

Nyhetsbrev

Vi vill gärna informera om vad vi erbjuder, vad som är på gång hos oss. Detta kan ske via till exempel nyhetsbrev till din e-post. Du kan när som helst avbryta prenumerationen av nyhetsbrev från oss.